demkofeder Egészségről,
alváskultúráról,
gyapjúról,
bútorokról

DEMKO® BIOSYSTEM

2014. október 25.

A DEMKO® FEDER Bio hálószobabútor családjainak könnyedsége, kényelme és szépsége megtestesíti a modern ember igényét a természetes alapanyagok és az egészséges életmód iránt. Kiegyensúlyozott és aktív életünk elengedhetetlen színtere a tökéletes pihenést garantáló hálószoba, amely egyedi szempontok alapján önmagunk elvárásaihoz formálható.

Az alvás nem csupán semmittevés: felkészít a mindennapok velünk szemben állított kihívásaira, amelyek napról-napra visznek előre az általunk kitűzött célok felé. Ezért fontos, hogy hálószobánk nyugalmat árasztó, természetes és egészséges legyen.  Ezeket a minőségi szempontokat a DEMKO® FEDER már a gyártás során kiválasztott tökéletes alapanyagokkal, a variálható bútoregységekkel és inspiráló összeállításokkal fókuszba helyezi. Az alapanyagok szépsége, az igényes formavilág, a hasznos funkciók biztosítják a tökéletes pihenést, a minőségi alvást,­ a testi és lelki regenerációt.

A DEMKO® Biosystem igazi megoldást jelent a derék és gerincfájdalmak megelőzésére, kezelésére, és az alvászavarok elkerülésére. Az ideális, személyre szabott ágybetétre mindenkinek szüksége van.

Ezért született meg a tökéletesség igényével, és vált Európa szerte méltán sikeressé, a 3 részes DEMKO® BioSystem, amely speciálisan fejlesztett elemekből áll, és hatásában egyedülállóan biztosítja az ideális alvás feltételeit.

retegek2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://demkofeder.blog.hu/api/trackback/id/tr806832463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása